+36-37-500-240 orangyal@orangyal.hu 3200 Gyöngyös, Pesti út 40.

Távfelügyelet

Mi a távfelügyelet?

 

A távfelügyeleti szolgáltatás az ország különböző pontjain – családi házakban, közintézményekben, üzletekben…stb. – telepített betörésjelző rendszerek napi 24 órás, folyamatos felügyeletét és távoli megfigyelését jelenti oly módon, hogy vagyonvédelmi szempontból jelentőséggel bíró esemény bekövetkezésekor a távfelügyeleten szolgálatot ellátó személyzet a lehető legrövidebb időn belül intézkedjen. Segítségével láthatóvá válik minden, az objektumban történő esemény – így a riasztó ki-és bekapcsolása, tűz-,betörés-, támadásjelzés és más hibaesemények is.

Távfelügyelet

Az intézkedést igénylő jelzések esetén haladéktalanul értesíti a diszpécser a kivonuló szolgálatot és az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket.
A kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az előfizető személye és vagyontárgyai védelmét.
A járőrautók jelenléte, az adott kivonulási terület közbiztonságának javításával, az ott lakók, valamint a területen tevékenykedő vállalkozások fenyegetettségét csökkenti.
A mai technikai színvonalnak megfelelő, korszerű távfelügyeleti bázisunk több jelzésátviteli csatornán ( telefonvonal, GSM, GPRS, Internet ) fogadja az objektumokból érkező jelzéseket.

Riasztórendszerek jelzésein kívül ellátjuk még:

  • Tűzjelzők
  • Műszaki berendezések ( Hűtőkamrák, motorok, vezérlések…stb. )
  • Felvonók
  • Kamerás rendszerek
  • Házi segélyhívók

távfelügyeletét is.