+36-37-500-240 orangyal@orangyal.hu 3200 Gyöngyös, Pesti út 40.

Magunkról

A Gyöngyösi Őrangyal Vagyonvédelmi kft. 1992-es megalakulása óta igyekszik a vagyonvédelem területén, komplex szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek. Ez magában foglalja az élőerős vagyonvédelmi és a biztonságtechnikai szolgáltatásokat.

A közel 28 éves tapasztalat a vagyonvédelem területén történt negatív és pozitív jelenségek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltatás színvonalát kompromisszumok nélkül magas színvonalon tartsuk.

Távfelügyeleti szolgáltatása kizárólag társaságunknak van a térségben ezért e szolgáltatás igénybe vevők összetétele a multinacionális cégektől, a magánszemélyekig terjed.

Gyöngyösi Őrangyal Vagyonvédelmi Kft

Biztonságtechnikai részlegünk számos referenciával rendelkezik, betörés és tűzjelző, valamint beléptető és kamerarendszerek tervezésének, telepítésnek területéről.
Alkalmazzuk a biztonságtechnika fejlődésének legújabb vívmányait.

Az elmúlt közel 28 év során, számos területen, sok ügyfélnek segítettünk anyagi és személyi biztonságuk megteremtésben, mind élőerős, mind pedig biztonságtechnikai szolgáltatásunk segítségével.

1993-ban, a megalakulás utáni évben nyitottuk meg első szerszámkereskedésünket Mátra Műszaki áruház néven. A folyamatos fejlődésnek és a vevőinkkel hagyományosan fennálló jó kapcsolatnak köszönhetően, 13 év után 2006-ban új helyre költözött és Let’s do it Mátra néven, nagyobb belső térrel és bőségesebb termékkínálattal áll a vásárlók rendelkezésére.

Zöld csillag takarító szolgálatunk napi és nagytakarítási szolgáltatását megelégedéssel veszik igénybe vállalkozások és magánszemélyek egyaránt.

Partnereink túlnyomó többsége a megalakulástól, illetve az első kapcsolatfelvételtől, igénybe veszi szolgáltatásainkat.