+36-37-500-240 orangyal@orangyal.hu 3200 Gyöngyös, Pesti út 40.

Biztonsági szolgálat

A Biztonsági tevékenység kiterjed:

Objektumvédelem, vállalkozások, magánszemélyek tulajdonának védelme

  • Ingatlanok, épületek, telephelyek, építkezések belső és külső tereinek élőerős őrzése, szükség szerint fegyveres, kutyás biztonsági őrökkel (folyamatosan vagy időszakosan)
  • Személy és gépjármű ki- és beléptetés
  • Portai és recepciós szolgálat ellátása
  • Szállítmánykísérés és -ellenőrzés

 

Biztonsági szolgálat

Pénzszállítás

Napi rendszeres feladataink közé tartozik a különböző értékű pénzösszegek szállítása magánszemélyek és vállalatok részére.

24 órás távfelügyeleti rendszer, diszpécserszolgálat

Szolgáltatásunk a kivonuló szolgálat biztosításának kivételével az belföldön bárhol igénybe vehető.

Kivonuló szolgálat

E szolgálatot ellátó kollégáink több éves szakmai gyakorlattal, feddhetetlen előélettel, kiváló fizikai adottságokkal és jó kommunikációs készséggel rendelkeznek. A feladatok hatásos végrehajtásának érdekében a járőrszolgálat rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel. Pl. URH rádióforgalom, GPS jeladó, digitális kamera.
Rendkívüli eseménynél a járőrszolgálatunk, a diszpécser központ segítségével rövid időn belül a helyszínre érkezik és megkezdi az ellenőrzést.

Amennyiben a biztosítani kívánt ingatlanban, intézményben nincs kiépítve riasztórendszer, vállaljuk, hogy szakembereink ingyenesen elvégzik a telepítéshez szükséges felmérést, majd ajánlatot adnak a kivitelezésre. Ha az ügyfél már rendelkezik a megfelelő riasztórendszerrel, szakembereink egyszeri belépési díj ellenében elvégzik a távfelügyeleti központunkba való bekötést.

Galéria